26 års erfaring med

STUDIER I UTLANDET

Vi hjelper deg å kombinere studier og reise

Se mer

 

Det beste ved å bli en Gateway-student er at du blir med i et miljø av andre studenter som inspirerer både til å studere og oppleve spennende destinasjoner i trygge, gode omgivelser.

 

Det er ingen motsetning mellom det å studere og sol, surf, flotte strender og fantastiske omgivelser. Tvert i mot. I over 25 år har Gateway gitt tusenvis av norske studenter en fantastisk mulighet til å tilbringe ett semester i utlandet. De faglige resultatene har vært veldig gode, ofte bedre sammenlignet med resultater ved tilsvarende program hjemme i kalde Norge.

Gateway student

​Som student gjennom Gateway får du muligheten til å kombinere reise og studiepoeng, uten å måtte finne ut av alt på egen hånd. Gateway samarbeider med lokale universiteter så du trenger ikke å tenke på vanskelige søknadsprosesser, det ordner vi for deg. Vi hjelper deg med hele prosessen frem til du reiser og har i tillegg kontaktpersoner tilgjengelig for deg til enhver tid underveis på reisen din. 

Mange velger å ta våre studier som en del av et friår. Du trenger ikke å fortsette på de studiene du tar med oss, men du får en forsmak på studielivet og blir kanskje litt tryggere på hva du skal gjøre videre? Dersom du ønsker det kan du søke om å få studiepoengene dine inn i en fremtidig bachelorgrad i Norge. 

Alle våre studier kvalifiserer til lån og stipend fra lånekassen. 

Enkelt

Vi gjør det enkelt for deg, du slipper tunge søknadsprosesser 

Trygt

Norske kontaktpersoner, trygge rammer og oppfølging underveis

Verdifullt

Studiepoeng og verdifull erfaring du kan sette på CVen

Sosialt

Det gjør ikke noe om du reiser alene, med Gateway får du venner for livet