Livet i Canggu!

Heihei! Jeg heter Synne og bor for tiden i Bali. Bali er en tropisk øy i Asia og er blitt et ettertraktet reisemål for de fleste. Jeg bor på en plass som heter Canggu. Canggu er veldig vakkert, stemningen her er veldig laidback og det er veldig enkelt å få venner og møte nye mennesker. Lokalsamfunnet her er også veldig åpne og hyggelige. Balineserene møter deg som oftest med et smil og er veldig behjelpelige dersom det skulle være noe.

Anbefaler alle å leie en scooter her og kjøre rundt i gatene. Her er mye fint å se og oppleve. Det oser av fine restauranter og cafeer med organisk, glutenfri og vegansk mat. Her er også mange butikker i gatene, hvor du kan kjøpe klær, smykker, souvenirs. Det er også ganske billig her for måltid og bosted. Canggu er også et attraktivt sted for de som surfer. Veldig hyggelig å dra på stranden for å se på de som surfer i de varme bølgene i solnedgangen. I Canggu er det også muligheter for å gjøre yoga, noe som er veldig populært her. I helgene er det veldig fint å dra på beachclub, noe det er mye av her i Bali. I Canggu er Finn´s beachclub veldig populært. Her har de har daybeds, svømmebasseng, beliggenhet rett ved stranden og veldig god mat. Det er også fine strender her hvor du kan bade, sole eller surfe. Anbefaler alle å reise til Canggu dersom dere skal til Bali!

Nydelige solnedganger. Man blir aldri lei av å dra på stranden og bare nyte.

Mye digg mat her! Dette er fra kynd community.

Old man’s. Veldig populært i Canggu. Her kan du spise en god frokost eller middag, på kvelden er det veldig bra uteliv.

#studieriutlandet #friår #bali #surfing #exphil

Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Følg med videre...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square