Robert - Personlig Trener

Hvem er du? Jeg er Robert Eggen Stensvold, 23år, bor i Sandefjord og hvor jeg også nå jobber som Personlig Trener.

Fortell om din Gatewayopplevelse?

Personlig så var min Gatewayopplevelse helt fantastisk. Fra dagen jeg søkte om skoleplass på Santa Monica College, til jeg fikk vitnemålet etter å ha kommet hjem igjen til Norge, har hele prosessen gått som hånd i hanske. Min opplevelse var at alt var bra tilrettelagt. Jeg vil gi min Gatewayopplevelse terningkast 6.

Hva gjør du nå?

Etter jeg kom hjem fra Santa Monica, var det rett i ny jobb. Idag jobber jeg som Personlig Trener på Fresh Fitness Sandefjord og stortrives som dette. Jeg kan si det at det går en rød tråd igjennom det jeg har drevet med som handler om skolegang, jobb og fritid - den røde tråden er trening og helse. Når jeg ikke hjelper andre å trene, så trener jeg selv.

Hva ønsker du å gjøre fremover jobb og utdanningsmessig?

Jeg har selvfølgelig en visjon om å gjøre det best mulig som Personlig Trener. Drømmen er å kunne leve av dette yrket livet ut. Utdanningsmessig så er jeg fornøyd med det jeg har oppnådd til nå, men jeg kommer nok til å ville ta flere sertifiseringer innenfor trening og kostholdsområdet for å skaffe mer kunnskap til det jeg ønsker å drive med.

Hva betyr det for deg å kunne kalle deg selv for en personlig trener?

For meg er det gøy å faktisk ha den kompetansen til å kunne kalle seg Personlig Trener, for å bevise allmenheten at det å trene er mye mer enn å bare «løfte noe greier» på gymmet. Det å ha en sertifisering som bevis på at det jeg lærer bort til andre faktisk er reelt og en sikker kilde til det å trene riktig, er mye tryggere enn å lese en vag artikkel på nettet og tro det er riktig. Men den største gleden som Personlig Trener er å se at utviklingen til en klient går rett vei, og vite at man har bidratt til å endre et menneskes liv på en positiv måte.

Hvordan er en typisk hverdag for deg?

En typisk hverdag for meg er at jeg står opp i god tid før jobb, setter på kaffetrakteren, tar en dusj, lager meg en god frokost og nyter den før jeg gjør meg klar til en ny dag på Fresh Fitness Sandefjord. Som PT er man selvstendig næringsdrivende og har som oftest en større frihet til å sette egne arbeidstider, derfor er det lett for meg å stresse minst mulig, fordi jeg har full kontroll over hvordan dagene mine ser ut. Når jeg er på jobb trener jeg et par klienter, har noen konsultasjoner og ordner opp i administrative saker hvis det trengs iløpet av arbeidstiden. Når jeg så har gjennomført arbeidsdagen er det tid for egentrening.

Jeg kan si at oppsettet for en typisk hverdag er lik alle andre typiske hverdager, men innholdet i den er alltid forskjellig. Det er en supersosial jobb, og man møter nye mennesker nesten hver eneste dag.

Hvordan har Gateway bidratt til din jobb?

Hadde det ikke vært for at jeg leste en artikkel om det å ta PT-utdanningen i Los Angeles via Gateway, hadde jeg med høy sannsynlighet ikke hatt den jobben jeg har idag. Jeg tenkte tidligere at det sikkert ville vært gøy å jobbe som PT, men at jeg heller ville satse på skole hjemme i Norge. Men, der overrasket jeg meg selv og syntes at det Gateway tilbydde var veldig interessant, og før jeg visste ord av det, hadde jeg sendt inn en søknad om PT-utdanning på Santa Monica College i Los Angeles. Kan ikke si jeg angrer.


Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Følg med videre...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square