Aldri en uke uten utflukt


Et semester kan gå fort, derfor er det viktig å fylle tiden mest mulig! Hver uke drar vi på en utflukt et sted i eller utenfor Paris, enten det er kultur eller mer sosialt. Som regel blir det begge deler, det er Paris tross alt. Historie og kultur ligger i veggene uansett hvor du går, så som regel får vi begge deler:)

Det er et uendelig antall steder å oppdage i Paris, alt fra de verdenskjente stedene som Eiffeltårnet og Louvre, til langt mindre steder som kun pariserne bruker. Vi prøver å få med oss litt av alt, slik at studentene kan komme tilbake til Paris og virkelig føle at de kjenner byen og har gjort den litt sin egen. Også er det viktig at vi tilbringer tid sammen også utenfor klasserommet! Venner fra studietiden har man ofte resten av livet, så det sosiale er vel så viktig.

Semester er fortsatt ikke over, og vi har fortsatt mye igjen som vi skal gjøre sammen. Nå som våren er kommet, åpner det seg nye steder, som parkene og langs Seinen, hvor det ser slik ut på kvelden når det endelig har blitt varmere i været:

Er det rart Paris kalles for verdens beste studentby? Hvis du også vil til Paris, kan du søke i dag: gogateway.no.


Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Følg med videre...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square