Intervju med Kjersti Bendixen

Først og fremst, hvem er du? Jeg heter Kjersti, er 20 år og bor i Oslo. Hvordan ble du oppmerksom på Gateway og hvorfor valgte du akkurat Bali som studiested? Jeg er veldig glad i å reise, ønsker å oppleve noe nytt og utfordre meg selv. Jeg hadde derfor et ønske om å ta et friår fra jobb for å kunne reise. Jeg tenkte at et helt år var kanskje lenge å starte med, og i tillegg var jeg litt usikker på om tiden var riktig med tanke på at jeg ikke hadde studiekompetanse - 3. Videregående. Jeg ville derfor ta påbygg først. Jeg googlet litt på nett, og plutselig dukket det opp noe interessant. «Påbygg i utlandet». Gateway på Bali tilbyr påbygg, det er sol og varme og en hel masse aktiviteter å finne på. Valget var lett, og jeg kastet meg ut i det og søkte meg inn. Du har vært her i 3 uker nå, trives du så langt? Jeg kunne ikke fått en bedre start på oppholdet her i Bali. Vi har blitt en veldig sammensveiset gjeng, som er veldig hyggelig. Det er varmt hele dagen, noe som hjelper på humøret etter skoledagen. Dagene går unna, og jeg bare gleder meg til de neste ukene fremover. Når du ikke studerer, hva bruker du fritiden til? Når vi ikke har skole, kan vi stort sett gjøre akkurat hva vi selv ønsker. Det går mye i strandturer, late dager ved bassenget eller shopping. Det er ikke minst mange fine restauranter her med masse god mat. Hvordan har Gateway bidratt så langt i ditt opphold her på Bali? Jeg har fått mange nye venner, opplevelser for livet og ikke minst at jeg får utfordret meg selv utenfor komfortsonen, både i engelsk, by på meg selv og fellesaktiviteter vi er med på. Har du noen tips til fremtidige søkere? Anbefaler alle som ønsker en litt annen skolehverdag, utfordre livet og ikke minst få ny

e opplevelser om å søke dere inn på skole via Gateway. Jeg garanterer at du vil sitte igjen med minner for livet!  


Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Følg med videre...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square