Intervju med Emilie Eriksen

Først og fremst, hvem er du?

Mitt navn er Emilie Eriksen, akkurat blitt 23 år. Jeg er opprinnelig fra Hvaler, men har flyttet til Oslo og Fredrikstad. Jeg er nå på mitt tredje semester og studerer business entrepreneurship.

Hva gjorde/drev du på med før du kom hit?

Etter videregående hadde jeg et jobbår. Videre dro jeg i militæret, men pådro meg en skade som gjorde at jeg måtte avslutte tidligere. Etter det valgte jeg å dra hit til Los Angeles for å studere.

Hvorfor ønsket du å studere akkurat her i LA?

Fordi det er varmt, hehe. Jeg så en link på facebook hvor GATEWAY kunne friste med sol og varme og samtidig så kunne jeg ta et studieprogram som passet for meg.

Hvordan passer studiet ditt videre planer i livet?

Jeg vet ikke helt hva jeg ønsker å drive med i fremtiden. Derfor føler jeg at programmet jeg tar nå passer veldig bra. Jeg får et bredt spekter av hvordan business fungerer, og det er alltid en fordel å vite litt om det.

Hva har du brukt fritiden på når du har hatt skolefri?

Man kan gjøre absolutt alt, man går aldri tom for ting å gjøre. Man kan dra på roadtrip, haike, surfe, shoppe, gå på stranden, spise ute, dra ut på byen. Anbefaler alle å teste ut Blue Plate Taco, de har verdens beste tacos!

Hva visste du om Los Angeles før du kom hit?

Egentlig ikke noe mer enn det jeg har sett på film, at det er palmer, varme, kjendiser og kjente filmer! Jeg kjente ikke noen som hadde vært her før heller, men jeg hadde veldig lyst til å prøve noe nytt.

Hvordan har GATEWAY bidratt før og under oppholdet ditt her i LA?

Gateway er en veldig enkel måte å gjøre ting på, og de fikset veldig mye av det jeg trengte å gjøre for å bo her nede. Skulle noe skje, så er det også veldig praktisk å vite at man har en person å snakke med her nede. Det er ikke uten grunn at jeg har blitt her hele tre semesteret.

Hva sa familien og vennene dine når du sa du skulle studere i Los Angeles?

Mor syntes det var litt rart, fordi det var litt spontant av meg. Familien støttet selvfølgelig avgjørelsen og jeg får besøk av dem neste uke faktisk! Vennene mine var veldig sjalue!

Hva har vært utfordrende med å studere abroad?

Det er nok det at alt er på et annet språk, og de har et helt annet system og en annen måte å gjøre ting på her skolemessig. Så i starten krever det litt tilvenning, men nå går det helt fint.

Er det noe du har lært abroad, som du tror du ikke hadde gjort ellers?

Jeg har lært mye om hvordan man starter opp en business for seg selv, noe jeg synes er superkult. Jeg har også lært å bli mer selvstendig ved å flytte utenlands alene, noe jeg kommer til å ta med meg videre i livet.

Har du noen tips til fremtidige søkere?

Det er en veldig fin mulighet til å få en bredere forståelse av kultur og collegelivet. Anbefaler absolutt alle å prøve det ut. Det er en myk og fin overgang fra videregående til videre studier.


Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Følg med videre...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square