Semesterstart i Cape Town

På mandag ankom den første delen av gjengen med studenter Cape Town etter en lang reise fra Norge. Med strålende sol og 22 grader i skyggen viste Sør-Afrika seg fra sin beste side. Transport fra flyplassen til hotellet var organisert på forhånd og i resepsjonen på hotellet ventet studielederne, Kristoffer og Anette. Det var mange slitne studenter etter en såpass lang reise, så det var ikke planlagt noen aktiviteter denne dagen. Lande på rommet, ta seg en dusj, slappe av og eventuelt utforske området litt - før felles middag på restauranten på andre siden av veien. Etter litt mat og sosialiseringen gikk de fleste tilbake på rommet og sluknet, men noen var for nysgjerrige på livet i Cape Town til å ta kvelden og tok i stedet en taxi inn til sentrum. Mandager er ikke den beste utelivsdagen i Cape Town, så turen gikk raskt hjem igjen ;-)

Da de første studentene våknet til sin første dag i Cape Town var det klart for introduksjonsforedrag for de som hadde kommet med informasjon om semesteret, utfluktene som er planlagt, tips og triks og sikkerhet i Sør-Afrika. Deretter tok vi en taxi til Camps Bay. Taxiturene her er ikke som de i Norge - mildt sagt. Her er det hop-on hop-off prinsippet som gjelder, du betaler 7 rand (ca 4 norske kroner) til sjåføren og så er det bare å holde seg fast (for her går det fort i svingene). Etter en 15 minutters kjøretur langs med kysten, akkompagnert med reggae beats, ankom vi Cape Town's "St.Tropez"; Camps Bay. Her er det vanligvis myldrene liv og god stemning, men vi var litt uheldige med været, så det ble en kort tur på stranden for å kjenne på vannet og ta litt bilder før vi samlet oss på Cafe Caprice for å spise lunsj.

Vi gikk ned for å kjenne på havet, men på en vindfull og småkjølig dag fristet det lite med en dukkert. Heldigvis går det mot sommer her nede, så det kan fort snu!


Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Følg med videre...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square