Dagstur til Cape Point

På lørdag ble vi hentet kl 09.00 på hotellet vårt, og derfra gikk turen rett til Hout Bay hvor vi tok båten til Seal Island. Navnet snakker for seg selv, for denne øya består kun av seler!

Fra Hout Bay kjørte vi videre mot Cape Point og Cape of Good Hope. Vi kjørte forbi strutser, gnuer og bavianer på veien, så bilturen var ikke kjedelig.

Det var helt nydelig på Cape Point! Der er det mulig å ta seg en rask gåtur for å se på utsikten fra fyrtårnet. Man kan også ta Flying Dutchman, som er et slags tog som tar deg til toppen. Utsikten herfra kan man ikke klage på, og den må oppleves!

Det man må være forsiktig med på Cape Point er Bavianene, som guiden vår kalte for «de verste gangsterne». De tar det de får tak i, og gir du de mat så får du mest sannsynlig ikke fred fra dem igjen. Til tross for dette, var det mange turister som prøvde å få med noen bavianer på en selfie.

Etter dette kjørte vi videre for å spise lunsj, og så dro vi til en pingvinstrand. Her går man på en brygge som leder oss rundt på stranden, så det ikke er fare for at noen plager pingvinene. De var helt nydelige. Siste stopp for dagen var vinsmaking. Her fikk vi slappet av litt, med noen glass vin, før dagen var over.

Det var absolutt en minnerik tur. Alt fra den vakre utsikten når vi kjørte langs kysten nedover, til selene og pingvinene, og bare det å stå på Afrikas sørligste punkt! Tenk at neste stopp hadde vært sør-polen. Og alt dette blir ekstra gøy når vi er en så fin gjeng som reiser sammen!

Bildene fra turen snakker for seg selv!


Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Følg med videre...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square