April 5, 2019

March 21, 2019

March 19, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Dagstur til Cape Point

October 5, 2017

På lørdag ble vi hentet kl 09.00 på hotellet vårt, og derfra gikk turen rett til Hout Bay hvor vi tok båten til Seal Island. Navnet snakker for seg selv, for denne øya består kun av seler!

 

Fra Hout Bay kjørte vi videre mot Cape Point og Cape of Good Hope. Vi kjørte forbi strutser, gnuer og bavianer på veien, så bilturen var ikke kjedelig.

 

 Det var helt nydelig på Cape Point! Der er det mulig å ta seg en rask gåtur for å se på utsikten fra fyrtårnet. Man kan også ta Flying Dutchman, som er et slags tog som tar deg til toppen. Utsikten herfra kan man ikke klage på, og den må oppleves!


Det man må være forsiktig med på Cape Point er Bavianene, som guiden vår kalte for «de verste gangsterne». De tar det de får tak i, og gir du de mat så får du mest sannsynlig ikke fred fra dem igjen. Til tross for dette, var det mange turister som prøvde å få med noen bavianer på en selfie.

 

 

Etter dette kjørte vi videre for å spise lunsj, og så dro vi til en pingvinstrand. Her går man på en brygge som leder oss rundt på stranden, så det ikke er fare for at noen plager pingvinene. De var helt nydelige. Siste stopp for dagen var vinsmaking. Her fikk vi slappet av litt, med noen glass vin, før dagen var over.
 

Det var absolutt en minnerik tur. Alt fra den vakre utsikten når vi kjørte langs kysten nedover, til selene og pingvinene, og bare det å stå på Afrikas sørligste punkt! Tenk at neste stopp hadde vært sør-polen. Og alt dette blir ekstra gøy når vi er en så fin gjeng som reiser sammen!


Bildene fra turen snakker for seg selv! 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Gateway er et varemerke eiet av Gateway Education AS,

Oslo, Norway