Hvorfor velge Gateway New York?

Mange ønsker å studere i USA uten å måtte binde seg til å være her i fire år. Noen fordi de ønsker å utnytte friåret sitt til å reise samtidig som man starter på en utdanning. Andre fordi de allerede er feridig med en bachelorgrad i Norge og ønsker et utenlandsopphold før man starter i jobb. Noen tar også en pause fra jobbhverdag for å oppfylle drømmen om å studere og bo i NYC for en periode.

Søknadsprosessen til universiteter her i USA kan være svært krevende og det er mye å sette seg inn i. Mange krever også TOEFL-tester og SAT tester før man kan få opptak. Ved å velge Gateway gjør du det enkelt for deg selv, da vi hjelper deg med alt det praktiske, som visumsøknad, garantert opptak på skole uten SAT eller TOEFL test, og et skreddersydd undervisningsopplegg som ligger på sophomorenivå. Dersom du er student på egenhånd i USA er ikke dette mulig, da du ofte vil måtte starte på freshmanåret, med emner som ikke uttelling i form av studiepoeng i Norge.

Kingsborough Community College er del av CUNY, City University of New York, et av de største offentlige undervisningsinstitusjonene i USA. Dersom du ønsker å fortsette studiene etter semesteret med Gateway og har gode karakterer, kan du enkelt overføre til for eksempel Hunter College, Brooklyn College eller NYU uten å måtte gjennom en lang og omfattende søknadsprosess. Dette fordi du allerede er tatt opp ved Kingsborough og du søker da som transferstudent.

Som Gateway-student i NYC slipper du også å navigere deg gjennom jungelen av boliger her, et svært krevende og uoversiktlig marked. Vi reserverer bolig til studentene i et trygt og fint nabolag midt på Manhattan, der du bor sammen med andre norske Gatewaystudenter og andre internasjonale studenter. Det skaper et samhold som er unikt for Gatewaystudenter. Du vil som Gateway-student oppleve å ha trygge rammer rundt hele oppholdet ditt, og vi er her dersom det skulle være noe. Vi leggger også opp til sosiale og faglige ekskursjoner, og vårt mål er å gi deg en opplevelse for livet.


Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Følg med videre...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square