25 år på Bali

I 1993 dro de første, norske studentene til Bali og for å lese Exphil og Exfac. Konseptet var nytt, at man kunne ta med seg de norske skolebøkene og få både et studiemiljø og oppfølgning av en norsk filosof i utlandet. Siden har tusenvis av norske studenter benyttet seg av samme mulighet. Og Bali fortsetter å fascinere besøkende: Mat, kultur, og en tanke om fellesskapet som er ganske annerledes fra Norge.

For våre studenter på Bali legger vi mest mulig tilrette. Samvær og faglig tilrettelegging kommer i tillegg til hjelp til bolig, kulturelle og sosiale utflukter samt et team som er deg for både gode tips og assistanse. Alt ligger tilrette for å få mest ut av oppholdet og skape en annerledes studiehverdag.

Så gjør som så mange andre studenter før deg, og ta et semester på mystiske, spennende Bali. Søknadsskjema finner du her: Søk her!


Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Følg med videre...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square