April 5, 2019

March 21, 2019

March 19, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

25 år på Bali

January 26, 2018

I 1993 dro de første, norske studentene til Bali og for å lese Exphil og Exfac. Konseptet var nytt, at man kunne ta med seg de norske skolebøkene og få både et studiemiljø og oppfølgning av en norsk filosof i utlandet. Siden har tusenvis av norske studenter benyttet seg av samme mulighet. Og Bali fortsetter å fascinere besøkende: Mat, kultur, og en tanke om fellesskapet som er ganske annerledes fra Norge.

 

For våre studenter på Bali legger vi mest mulig tilrette. Samvær og faglig tilrettelegging kommer i tillegg til hjelp til bolig, kulturelle og sosiale utflukter samt et team som er deg for både gode tips og assistanse. Alt ligger tilrette for å få mest ut av oppholdet og skape en annerledes studiehverdag. 

 

Så gjør som så mange andre studenter før deg, og ta et semester på mystiske, spennende Bali. Søknadsskjema finner du her: Søk her! 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Gateway er et varemerke eiet av Gateway Education AS,

Oslo, Norway