Intervju med Erik Sveen

Først og fremst, hvem er du?

Halla! Jeg heter Erik 20 år og kommer fra Bygdøy i Oslo. Jeg er på mitt første semester i business entrepreneurship.

Hva drev/gjorde du på med før du kom hit?

Før jeg kom hit jobbet jeg og sparte penger

Hvorfor ønsket du å studere akkurat her i LA?

The L.A Vibe. Multikulturell kultur, strender, maten, masse vakre kvinner, alt finnes her! Jeg ønsket også å nettverke og få innsikt i hvordan start-up bedrifter fungerer i et av verdens største land.

Hvordan passer studiet ditt videre planer i livet?

Det passer midt i blinken. Min plan senere i livet er å starte opp for meg selv. Programmet gir meg både det teoretiske og praktiske ved å starte en business.

Hva har du brukt fritiden på når du har hatt skolefri?

Når jeg ikke har hatt skole så har tiden gått til utforsking. Det er alltid noe nytt å se eller gjøre. Man kan gå bort på farmers market å kjøpe ferske lokalproduserte matretter, eller dra på dagstur til San Diego. Neste semester så planlegger vi en tur til Gran Canyon hvor vi skal sove under åpen himmel!

Hva visste du om Los Angeles før du kom hit?

Jeg trodde jeg visste mer om Los Angeles enn jeg egentlig gjorde. Man må nesten oppleve byen selv for å skjønne hvilke fantastisk sted det er.

Hvordan har GATEWAY bidratt før og under oppholdet ditt her i LA?

GATEWAY har vært svært hjelpsomme. Før jeg kom ned var jeg usikker på hvordan jeg skulle ordne ting slik som visum, skole og slikt. Heldigvis fikk jeg oppfølging hele veien til jeg kom ned hit. Når jeg kom ned hadde vi et informasjonsmøte, og flere utflukter slik at vi kunne bli kjent med de andre nordmennene her nede. Opplevelsen har overall vært veldig bra og gleder meg masse til neste semester!

Hva sa familien og vennene dine når du sa du skulle studere i Los Angeles?

Vennene mine fortalte at de trodde byen kom til å kle min personlighet. Nå hadde de også en unnskyldning til å ta seg ferie for å komme på besøk! Familien min var veldig støttende, de syntes det var utroligt modig og kult at jeg skulle reise til den andre siden av kloden.

Hva har vært utfordrende med å studere abroad?

Å tilpasse seg til den nye kulturen kan være litt rart i starten. Det er veldig vanlig at den ansatte i butikken spør hvordan dagen min har vært eller lignende. Her har norske forretninger noe å lære!

Hvordan tror du fagene du tar vil hjelpe deg på veien videre?

Jeg tror fagene kan hjelpe meg mye på veien videre. Jeg har nå fått forbedret engelsken min, lært om businessverdenen og fått et bredt nettverk via skole, foreleser og felles klassekamerater.

Er det noe du har lært abroad, som du tror du ikke hadde gjort ellers?

Hvordan man søker visum, hehe!

Har du noen tips til fremtidige søkere?

Møt nye mennesker. Sjansen for at du treffer en felles businesspartner er stor. I denne byen er alle muligheter åpne.


Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Følg med videre...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square