Intervju med Øystein Fure

Først og fremst, hvem er du?

Jeg heter Øystein og er 19 år. Jeg kommer fra et lite sted som heter Sandane i Sogn og Fjordane. Nå studerer jeg til å bli personlig trener her i Los Angeles.

Hvorfor ønsket du å studere akkurat her i LA?

Det finnes ikke noe bedre sted å studere personlig trener enn i Los Angeles! Her finnes det mange personlige trenere og det er lett å bygge seg et bredt nettverk, noe som er veldig viktig i dette yrket. Så fristet det selvfølgelig med sol, varme og lange strender.

Hva føler du at du har fått ut av programmet ditt?

Veldig mye! Det er et bredt program hvor du får masse nyttig lærdom. Jeg har lært mer her de siste månedene enn jeg lærte gjennom hele videregående!

Hva visste du om Los Angeles før du kom hit?

Ikke så mye, hehe. Jeg så noen av vloggene til de som bor her i Los Angeles og leste litt om byen. Jeg er egentlig ikke så glad i storbylivet, men i Los Angeles så er det så spredt at du tenker ikke over at du er i en storby.

Hvordan har GATEWAY bidratt før og under oppholdet ditt her i LA?

Før jeg kom ned hit var det en tett personlig oppfølging. Jeg fikk kjappe svar via Facebook, selv om tidsfoskjellen er stor. Når vi kom ned hit så hadde vi et tidlig informasjonsseminar og fikk tips til både ting å gjøre, hvordan ordne bank og slike praktiske ting noe jeg fant veldig hjelpsomt.

Hva sa familien og vennene dine når du sa du skulle studere i Los Angeles?

Vennene mine er supersjalue, haha! Utrolig deilig å sitte her på vest-kysten å sole meg i Oktober, mens i Norge er det fem grader og regn.

Hva har vært utfordrende med å studere abroad?

Det vanskeligste har vært å finne et passende sted å spise! Det er tusenvis av restauranter å velge mellom her i Los Angeles, så jeg og vennene mine bruker alltid lang tid på å finne ut hvor vi skal spise.

Mange studenter føler at tiden utenfor klasserommet er det viktigste når du studerer abroad, er du enig?

Ja, absolutt! Jeg vil si at mye av læringen er å oppleve kulturen. Det er mye av grunnen til at jeg er her. Man vokser mye som person ved å lære om andre personer ser på ting. Det er også en fin mulighet til å bli kjent med nye mennesker og bygge et stort nettverk, noe jeg mener er viktig om man skal bli en personlig trener.

Har du noen tips til fremtidige søkere?

Just do it! Det er absolutt noe man bare må gjøre, angrer ikke et sekund. Følg godt med på skolen, så slipper man å ta igjen noe senere.


Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Følg med videre...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square