Bolig i Paris - hvordan løser vi det?

Vi får ofte spørsmål om hvordan det er å finne bolig i Paris. Vi hjelper alle studenter å finne en leilighet i Paris. Som regel ønsker studentene å bo sammen med en medstudent, det er både hyggeligere og rimeligere. De færreste av studentene kjenner noen før de melder seg opp, så vi setter studentene i kontakt med hverandre i god tid før avreise. Slik blir det enklest og rimeligst mulig. I gallerier her kan du se bilder av noen av leilighetene studentene våre bor i. Alle ligger sentralt i Paris og har blitt sjekket på forhånd, i flere av dem har studentene våre bodd i mange år.

Hvis du har spørsmål om bolig eller noe annet praktisk, kontakt Eirik i Paris på: eirik@gogateway.no.


Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Følg med videre...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square