April 5, 2019

March 21, 2019

March 19, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Old Biscuit Mill

September 23, 2017

I dag dro vi til Woodstock, en bydel rett utenfor Cape Town sentrum. Woodstock er en av de eldste delene av Cape Town og regnes nå også som en av de hippeste. Nabolaget er kjent for "food, fashion, art and design". 

 Woodstock er nok allikevel mest kjent for Old Biscuit Mill, en tidligere kjeksfabrikk fra 1800-tallet. I dag er dette et pulserende og hyggelig marked hvor man kan finne spennende små skatter og kose seg med god mat og underholdning. På lørdager drar både turister og lokale hit for å tilbringe formiddagen. 

 

Anbefaler deg virkelig å ta turen til Old Biscuit Mill (og kom sulten!) en lørdag når det er fint vær! Det var så god atmosfære her, med masse folk, god mat og live musikk. Man kan gå rundt i timesvis og bare trekke inn stemningen. Men husk å ta med kontanter, for de tar ikke kort i matdelen! 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Gateway er et varemerke eiet av Gateway Education AS,

Oslo, Norway