Første skoledag

I dag var første skoledag for Gateway-studentene. Etter litt rot med å finne frem (Universitetet har 5 ulike campus, og ikke alle hadde fått med seg hvilken campus de skulle til) ankom alle CPUT Campus CAPE TOWN. Det har vært en del opprør og streik blant Sør-Afrikanske studenter de senere årene. Under #feesmustfall har de kjempet om lavere priser slik at utdanning skal bli tilgjengelig for flere. Det er derfor mye sikkerhetsvakter rundt om på Universitetet for tiden. Uheldigvis havnet vi mitt i kaoset i dag da noen studenter tydeligvis hadde forsøkt å gjøre hærverk på bygningen vi har forelesningsrom i. Vi endte derfor med å ha første forelesning ute på selve Campus. Med 22 grader i skyggen og skyfri himmel var det ingen som klaget over å sitte i skyggen av noen trær for å ha sin første forelesning i filosofi. Kari Skjaker, vår foreleser, tok oppgaven på strak arm.


Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Følg med videre...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square