Første skoledag

I dag var første skoledag for Gateway-studentene. Etter litt rot med å finne frem (Universitetet har 5 ulike campus, og ikke alle hadde fått med seg hvilken campus de skulle til) ankom alle CPUT Campus CAPE TOWN. Det har vært en del opprør og streik blant Sør-Afrikanske studenter de senere årene. Under #feesmustfall har de kjempet om lavere priser slik at utdanning skal bli tilgjengelig for flere. Det er derfor mye sikkerhetsvakter rundt om på Universitetet for tiden. Uheldigvis havnet vi mitt i kaoset i dag da noen studenter tydeligvis hadde forsøkt å gjøre hærverk på bygningen vi har forelesningsrom i. Vi endte derfor med å ha første forelesning ute på selve Campus. Med 22 grader i skyggen og skyfri himmel var det ingen som klaget over å sitte i skyggen av noen trær for å ha sin første forelesning i filosofi. Kari Skjaker, vår foreleser, tok oppgaven på strak arm.


Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Følg med videre...
Recent Posts