April 5, 2019

March 21, 2019

March 19, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Første skoledag

September 20, 2017

I dag var første skoledag for Gateway-studentene. Etter litt rot med å finne frem (Universitetet har 5 ulike campus, og ikke alle hadde fått med seg hvilken campus de skulle til) ankom alle CPUT Campus CAPE TOWN.

Det har vært en del opprør og streik blant Sør-Afrikanske studenter de senere årene. Under #feesmustfall har de kjempet om lavere priser slik at utdanning skal bli tilgjengelig for flere. Det er derfor mye sikkerhetsvakter rundt om på Universitetet for tiden. Uheldigvis havnet vi mitt i kaoset i dag da noen studenter tydeligvis hadde forsøkt å gjøre hærverk på bygningen vi har forelesningsrom i. Vi endte derfor med å ha første forelesning ute på selve Campus. Med 22 grader i skyggen og skyfri himmel var det ingen som klaget over å sitte i skyggen av noen trær for å ha sin første forelesning i filosofi. Kari Skjaker, vår foreleser, tok oppgaven på strak arm. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Gateway er et varemerke eiet av Gateway Education AS,

Oslo, Norway