Sør-Afrikansk Campus

Forelesningene til studentene i Cape Town finner sted på Cape Peninsula University of Technology. CPUT ligger i et historisk område i Cape Town, med regjeringsbygget, Castle of Good Hope, District Six Museum og hovedbiblioteket bare noen hundre meter nede i gaten.

Universitetet har 5 ulike campus. Vårt forelesningsrom ligger på Cape Town campus. Med norsk foreleser og privatundervisning i slike omgivelser får man det beste fra alle verdener, og mulighet til å trekke inn andre kulturer og historie inn i pensum. Man får rett og slett satt pensum i perspektiv! Ganske annerledes campus enn det vi har i Norge, eller hva?

Vi har forelesning 3 ganger i uken og ellers er det lagt opp til egenstudier. Men hvis du tror at forelesningene her nede er som på et norsk universitet så må du tro om igjen. Vi har fokus på samspill og aktiv deltakelse i forståelsen av stoffet, så det er lagt opp til mye diskusjon, gruppearbeid og problemløsning. Etter skolen kan vi sette oss i parken og lese på egenhånd, spise lunsj i byen eller rusle rundt på en av de mange markedene i nærheten.


Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Følg med videre...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square