April 5, 2019

March 21, 2019

March 19, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Sør-Afrikansk Campus

September 14, 2017

Forelesningene til studentene i Cape Town finner sted på Cape Peninsula University of Technology. CPUT ligger i et historisk område i Cape Town, med regjeringsbygget, Castle of Good Hope, District Six Museum og hovedbiblioteket bare noen hundre meter nede i gaten. 

Universitetet har 5 ulike campus. Vårt forelesningsrom ligger på Cape Town campus. Med norsk foreleser og privatundervisning i slike omgivelser får man det beste fra alle verdener, og mulighet til å trekke inn andre kulturer og historie inn i pensum. Man får rett og slett satt pensum i perspektiv! 

Ganske annerledes campus enn det vi har i Norge, eller hva?