April 5, 2019

March 21, 2019

March 19, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Sør-Afrikansk Campus

September 14, 2017

Forelesningene til studentene i Cape Town finner sted på Cape Peninsula University of Technology. CPUT ligger i et historisk område i Cape Town, med regjeringsbygget, Castle of Good Hope, District Six Museum og hovedbiblioteket bare noen hundre meter nede i gaten. 

Universitetet har 5 ulike campus. Vårt forelesningsrom ligger på Cape Town campus. Med norsk foreleser og privatundervisning i slike omgivelser får man det beste fra alle verdener, og mulighet til å trekke inn andre kulturer og historie inn i pensum. Man får rett og slett satt pensum i perspektiv! 

Ganske annerledes campus enn det vi har i Norge, eller hva? 

Vi har forelesning 3 ganger i uken og ellers er det lagt opp til egenstudier. Men hvis du tror at forelesningene her nede er som på et norsk universitet så må du tro om igjen. Vi har fokus på samspill og aktiv deltakelse i forståelsen av stoffet, så det er lagt opp til mye diskusjon, gruppearbeid og problemløsning. Etter skolen kan vi sette oss i parken og lese på egenhånd, spise lunsj i byen eller rusle rundt på en av de mange markedene i nærheten. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Gateway er et varemerke eiet av Gateway Education AS,

Oslo, Norway