Bo et steinkast fra stranden!

Studentene med Gateway i Cape Town bor bare 100 meter fra strandpromenaden i Sea Point, en liten perle rett utenfor Cape Town sentrum. Mojo Hotel er et av de kuleste møteplassene og hotellene i Cape Town. Med en takterrasse på hele 2000 kvm, ukentlige konserter og arrangementer, og både barer, kafeer og restauranter rett over veien, har studentene nok å holde seg opptatt med!

Så da er det bare å håpe på strålende vårvær i månedene som kommer! Cape Town har motsatt sesonger i forhold til Norge, så september-november regnes som vår. Ingen grunn til bekymring, for våren i Sør-Afrika minner mer om en norsk sommer (noen regnværsdager, men stort sett temperaturer på rundt 18-19 grader og sol! ;-)


Featured Posts
Ingen innlegg er publisert på dette språket ennå
Følg med videre...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Ingen tagger enda.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square