April 5, 2019

March 21, 2019

March 19, 2018

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Bo et steinkast fra stranden!

September 7, 2017

Studentene med Gateway i Cape Town bor bare 100 meter fra strandpromenaden i Sea Point, en liten perle rett utenfor Cape Town sentrum. Mojo Hotel er et av de kuleste møteplassene og hotellene i Cape Town. Med en takterrasse på hele 2000 kvm, ukentlige konserter og arrangementer, og både barer, kafeer og restauranter rett over veien, har studentene nok å holde seg opptatt med!

 

Så da er det bare å håpe på strålende vårvær i månedene som kommer! Cape Town har motsatt sesonger i forhold til Norge, så september-november regnes som vår. Ingen grunn til bekymring, for våren i Sør-Afrika minner mer om en norsk sommer (noen regnværsdager, men stort sett temperaturer på rundt 18-19 grader og sol! ;-)  

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Gateway er et varemerke eiet av Gateway Education AS,

Oslo, Norway