Studer i

PORTUGAL

Oppdag spennende Portugal samtidig som du tar studiepoeng

Se mer

Studer i Portugal

Det viktigste ved å bli en Gateway-student er at du blir med i et miljø av andre studenter som inspirerer både til å studere og oppleve Portugal i trygge, gode omgivelser.

 

Det er ingen motsetning mellom det å studere og sol, surf, flotte strender og fantastiske omgivelser. Tvert i mot. I over 25 år har Gateway gitt tusenvis av norske studenter en fantastisk mulighet til å tilbringe ett semester i Portugal. De faglige resultatene har vært veldig gode, ofte bedre sammenlignet med resultater ved tilsvarende program hjemme i kalde Norge.

Gateway student

​Som student gjennom Gateway får du muligheten til å kombinere reise og studiepoeng, uten å måtte finne ut av alt på egen hånd. Gateway samarbeider med lokale universiteter så du trenger ikke å tenke på vanskelige søknadsprosesser, det ordner vi for deg. Vi hjelper deg med hele prosessen frem til du reiser og har i tillegg kontaktpersoner tilgjengelig for deg til enhver tid underveis på reisen din. 

Mange velger å ta våre studier som en del av et friår. Du trenger ikke å fortsette på de studiene du tar med oss, men du får en forsmak på studielivet og blir kanskje litt tryggere på hva du skal gjøre videre? Dersom du ønsker det kan du søke om å få studiepoengene dine inn i en fremtidig bachelorgrad i Norge. 

Alle våre studier kvalifiserer til lån og stipend fra lånekassen. 

Bo i Ericeira

Gateway samarbeider med Lapoint Surf Camps. Det betyr at du som Gateway student får muligheten til å bo og benytte deres flotte fasiliteter. I Portugal holder de til i Ericeira, et yndet sted for både surfere og andre reiselystne. Ericeira er en idyllisk liten fiskerlandsby på vestkysten av Portugal, kjent for sine flotte surfemuligheter. Spennende Lisboa ligger en drøy halvtime unna. Inkludert i Gateway-pakken får du bo i flermannsrom, du får alle måltider inkludert, og tilgang til flotte treningsrom, yoga- og surfetimer. Det vil til enhver tid være ansatte som jobber for at du får et fantastisk opphold. Måltider er inkludert i "Gateway-pakken", vi tar hensyn til allergier og om du ønsker vegetar. 

Flybilletter

Som Gateway student slipper du å reise alene og styre med å finne flybilletter. Vi organiserer fellesreiser med avgang fra Oslo. Dette gir deg mulighet til å bli kjent med andre som skal til Portugal allerede før du forlater Norge.  

Sosialt

Reiser du alene? Ikke noe å være redd for, de aller fleste gjør nettopp det. Som Gateway student er du allikevel en del av en gjeng som reiser sammen. Det blir organisert mye sosialt i løpet av semesteret, og de aller fleste sitter igjen med venner for livet. 

Budsjett og lommepenger

Vi ønsker å gjøre reisen så økonomisk som mulig for deg. Gateway-pakken inkluderer studiekostnader, flybilletter, bolig underveis, måltider, transport til og fra flyplassen, i tillegg til tett oppfølging fra du søker til du reiser hjem igjen. Alle våre studier er støttet av Lånekassen, men du vil trenge å ha spart penger i tillegg til dette. Programprisen varierer far hvilket studie du ønsker å ta, så trykk deg inn på de ulike programmene for å se detaljerte priser og budsjetter. 

VELG PROGRAM

Gateway tilbyr ikke undervisning i egen regi, men vi samarbeider med lokale skoler og universiteter som gjør at vi kan sette sammen et innhold som vil gi deg en best mulig opplevelse og læring for livet.​

Sports Management

This is the program for those who are interested in health, fitness and management. The program is practically built up with many exciting excursions.

Please reload