Samarbeid med           Pronoia Community

DET BESTE FRA BEGGE VERDENER

Gateway og Pronoia Community har inngått et samarbeid! Nå får du derfor det beste fra begge verdener; Gateway sin lange erfaring som tilbyder av studier i utlandet, og Pronoia-opplevelsen som sikrer et fantastisk opphold underveis. 

 

Pronoia tilbyr surfepakker, treningspakker, kostholdsveiledning og andre unike opplevesler på Bali, og er verdenskjent for å tilby førsteklasses overnatting og fantastiske opplevelser. De har ansatte som jobber døgnet rundt for å følge opp alle som bor hos dem og arrangere spennende utflukter og sosiale arrangementer. Som Gateway-student får du bo på Pronoia sine flotte innkvarteringer, du får full oppfølging, alle måltider, i tillegg til tilgang til treningsfasiliteter og svømmebasseng. Alt dette er inkludert i pakken du betaler til Gateway!  Dersom du ønsker å lære deg å surfe, treningsopplegg, kostholdsopplegg eller andre aktiviteter underveis i oppholdet, kan du få det til en god pris. 

 

Se mer på Pronoia  sine sider og drøm deg bort: https://pronoiahospitality.com/

 

Som Gateway-student får du tatt spennende studier som du kan ta med deg videre på cv-en, i tillegg til at du får Pronoia-opplevelsen som sikrer samhold, oppfølging og ubegrenset tilgang til Pronoia sitt motto #Goodtimes #Getfit

ANSVARSOMRÅDER

Gateway er ansvarlig for samarbeidet med universitetene og vil ordne med opptak, visum etc. Vi arrangerer også fellesreisen i forkant og etterkant av oppholdet, og hjelper deg med alt det skulle være før avreise. Som ansvarlig kontakt med samarbeidsuniversitetene vil Gateway sørge for at det er høy studiekvalitet på fagene dere tar.  Etter avreise til din studiedestinasjon vil Pronoia møte deg på flyplassen og kjøre deg til deres camp hvor du skal bo under oppholdet. De er kjent for å bidra til å skape gode grupper med høy trivsel. Dersom noe skulle skje underveis i oppholdet (behov for lege eller liknende) vil de ansette hos Pronoia hjelpe deg. Pronoia har flotte fasiliteter og trygge voksne til stede til enhver tid.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram