Studer på

BALI

Oppdag vakre Bali samtidig som du tar studiepoeng

Se mer

Studer på Bali

Det viktigste ved å bli en Gateway- student er at du blir med i et miljø av andre studenter som inspirerer både til å studere og oppleve Bali i trygge, gode omgivelser.

 

Det er ingen motsetning mellom det å studere og sol, surf, flotte strender og fantastiske omgivelser. Tvert i mot. I over 25 år har Gateway gitt tusenvis av norske studenter en fantastisk mulighet til å tilbringe ett semester på Bali. De faglige resultatene har vært veldig gode, ofte bedre sammenlignet med resultater ved tilsvarende program hjemme i kalde Norge.

Gateway student

​Som student gjennom Gateway får du muligheten til å kombinere reise og studiepoeng, uten å måtte finne ut av alt på egen hånd. Gateway samarbeider med lokale universiteter så du trenger ikke å tenke på vanskelige søknadsprosesser, det ordner vi for deg. Vi hjelper deg med hele prosessen frem til du reiser og har i tillegg kontaktpersoner tilgjengelig for deg til enhver tid underveis på reisen din. 

Mange velger å ta våre studier som en del av et friår. Du trenger ikke å fortsette på de studiene du tar med oss, men du får en forsmak på studielivet og blir kanskje litt tryggere på hva du skal gjøre videre? Dersom du ønsker det kan du søke om å få studiepoengene dine inn i en fremtidig bachelorgrad i Norge. 

Alle våre studier kvalifiserer til lån og stipend fra lånekassen. 

Bo i Jimbaran

Gateway samarbeider med PRONOIA fitnesscamps og Camp X surfcamps. Det betyr at du som Gateway student får muligheten til å bo og benytte deres flotte fasiliteter. På Bali holder de til i JIMBARAN, et yndet sted for både surfere og andre reiselystne. JIMBARAN er i manges øyne er den beste kombinasjonen av hva Bali har å tilby; vakre strender, flott natur og kort vei til Kuta, Uluwatu og Nusa Dua. Inkludert i Gateway-pakken får du bo i flermannsrom, du får alle måltider inkludert, og tilgang til flotte treningsrom,bootcamp, crossfit, yoga- og surfetimer. Det vil til enhver tid være ansatte som jobber for at du får et fantastisk opphold. Måltider er inkludert i "Gateway-pakken".  

Visum

Du vil trenge visum for å reise til Bali i 4 måneder. Fordi du skal være student vil du reise på studentvisum. Vi hjelper deg med dette. 

Flybilletter

Som Gateway student slipper du å reise alene og styre med å finne flybilletter. Vi organiserer fellesreiser med avgang fra Oslo. Dette gir deg mulighet til å bli kjent med andre som skal til Bali allerede før du forlater Norge. 

Vaksiner

Folkehelseinstituttet anbefaler alle som reiser til Indonesia å vaksinere seg. Du må derfor kontakte din lege for å ta reisevaksiner.  

Sosialt

Reiser du alene? Ikke noe å være redd for, de aller fleste gjør nettopp det. Som Gateway student er du allikevel en del av en gjeng som reiser sammen. Det blir organisert mye sosialt i løpet av semesteret, og de aller fleste sitter igjen med venner for livet. 

Budsjett og lommepenger

Vi ønsker å gjøre reisen så økonomisk som mulig for deg. Gateway-pakken inkluderer studiekostnader, flybilletter, bolig underveis, måltider, transport til og fra flyplassen, i tillegg til tett oppfølging fra du søker til du reiser hjem igjen. Alle våre studier er støttet av Lånekassen, men du vil trenge å ha spart penger i tillegg til dette. Programprisen varierer far hvilket studie du ønsker å ta, så trykk deg inn på de ulike programmene for å se detaljerte priser og budsjetter. 

"Livet her på Bali lærer meg nye verdifulle ting, både om meg selv og om livet. Det er gøy å se at jeg får til det jeg satte som mål da jeg bestemte meg for å dra, og at jeg fikk rett angående grobunn for motivasjon. 

Her er lærerne flinke, engasjerte og målorientert. Bali viser oppriktighet, takknemlighet og nysgjerrighet. Alle disse tingene Bali viser meg og lærer meg, danner motivasjonen for å sitte x-antall timer daglig å lese eller regne matematikk. Fordi jeg vet at helgene er helt ledig til å utforske mer. Bli kjent med flere fjes og høre nye historier fra de som dukker opp på veien.

 

Det blir spennende å komme hjem med alt dette i ryggsekken."

— Inger-Lise Hellesvik

VELG PROGRAM

Gateway tilbyr ikke undervisning i egen regi, men vi samarbeider med lokale skoler og kursarrangører som gjør at vi kan sette sammen et innhold som vil gi deg en best mulig opplevelse og læring for livet.​

Yoga instructor

Get the rare combination of credits in anatomy and physiology, and yoga certification. A program with academic respect, but also a lot of yoga practice, so that at the end of the semester you feel confident in teaching yoga.

Activity Leader

Try your hand at many exciting sports such as climbing, surfing, volleyball and diving. An active semester combined with credits.

Personlig Trener

Personlig Trener

Har du lyst til å ta utdanning som Personlig Trener? Vi tilbyr dette på Bali og i kombinasjon med studier i Norge.

Ex.Phil og Ex.Fac

Ex.Phil og Ex.Fac

Studere på universitet i Norge? Inngangen kan være å ta ex.phil og ex.fac.

Please reload

 

KONTAKT OSS

Takk skal du ha. Melding er sendt.

Ta kontakt for å få hjelp og svar på spørsmål du måtte ha.

info@gogateway.no